mainimage

Starstruck's

gretaFI* Starstruck's on pieni kissala Vantaalla. Tyypiltään skandinaavisia venäjänsinisiä kasvattavaan kissalaamme syntyy pentuja harvakseltaan ja tarkkaan mietityistä yhdistelmistä. Tällä hetkellä kissalassamme asustaa vakituisesti 4 venäjänsinistä, joista kaikki viettävät elämäänsä kastraatteina. Jatkamme Starstruck's-linjoja usein sijoituskissoilla. Jos ihmettelet ASOLAN-kasvattajanimeä kissojemme nimissä, se on TICA-kasvattajanimemme, jonka käytöstä luovuimme 2018.

Kasvatustavoitteenani on saattaa maailmaan uteliaalla ja ihmisrakkaalla luonteella varustettuja, ulkoasultaan rotumäärityksen mukaisia, skandinaavisia venäjänsinisiä FIFessä. Ulkonäössä painopisteeni on perinteisessä, hieman v-mäisessä ilmeessä, korkeassa päässä ja kauniissa profiilissa, elegantissa mutta lihaksikkaassa olemuksessa, avoimissa korvissa, jotka noudattavat pään linjaa tai ovat pystyssä, ja vihreissä mantelinmuotoisissa silmissä. En muista olisinko missään venäjänsinisessä näitä kaikkia yhdessä tavannut, joten kasvatusrintamalla riittänee haastetta pitkälle tulevaisuuteen. Pentuetta suunnitellessani kollin perinteikäs olemus, luonne, sukupuu ja vähäinen aiempi siitoskäyttö ovat ratkaisevassa asemassa.

Pennun etsijälle

Jos olet kiinnostunut Starstruck's-pennusta, toivon että tutustut erilaisiin venäjänsinistyyppeihin ennen yhteydenottoa. Toivomme myös, että rakastat ja vaalit skandinaavista tyyppiä kuten me Starstruck's-kissalassa. 

Pyrin löytämään lupaaville pennuille kasvatuksesta kiinnostuneen kodin. Tärkeintä kuitenkin on, että ihmisperheellä on tarjota kissalleen turvallinen, rakastava ja virikkeellinen ympäristö kissan loppuelämäksi.